Femei, reinventare! Un secret pentru tinerețe eternă!

femei reinventare

Oamenii se tem de reinventare, iar dacă este vorba de niște femei 50 plus cu atât mai mult. Prejudecățile românești în această privință sunt dificil de înfruntat.

Ai curaj și reinventează-te chiar și la 50 de ani!

Este firesc să te temi și tu. Dar stai puțin și gândește-te! Atunci când faci ceva pentru prima dată este normal să fii speriată. Femei și reinventare? Chiar așa! Chiar și cel mai curajos tânăr de 20 de ani tot are o strângere de inimă când sare pentru prima oară cu parașuta, nu-i așa? Darămite când decizi să te reinventezi la 50 de ani sau chiar mai mult!

Totuși, doar așa poți avea o viață senzațională într-o lume ca aceasta în care trăim. Acesta

este mersul lucrurilor și nu putem face nimic altceva dacă să ne adaptăm noilor condiții ale unei societăți în continuă schimbare. Iar femei50plus.ro, un site pentru doamnele de vârsta a doua de-abia lansat și-a propus să te ajute în această privință.

De ce să stai depresivă și să începi să numeri boli, în loc să aduni momente fericite de viață?

Ce pasiune îți aduce fericire?

Fii dintre acele femei care vor o reinventare!

 Poți să începi un proces de reinventare pornind pur și simplu de la pasiunile tale. Îți place să pictezi, să dansezi, să gătești prăjituri? Croiești haine, coși ii tradiționale românești? Poate ești expertă în IT și vrei să devii programatoare la 50 de ani, de ce nu? Orice este posibil, nu te împiedica în anii din cartea de identitate.

Întrebarea cea mai importantă la 50 plus

Pur și simplu întreabă-te ce te pasionează cu adevărat, ce te face cu adevărat fericită, deoarece acesta este punctul de plecare pentru reinventarea ta. Poate vrei să faci din acest hobby al tău o afacere, cine știe!

Pe glob tot mai multe femeie își încep afaceri de succes după ce au împlinit 50 de ani. Chiar este vârsta propice pentru a gândi, planifica, cerceta și trece la acțiune în mod serios. Cine mai are timp să se gândească la boală sau, mai rău, la moarte?

Nu uita de sport, chiar dacă nu mai ai 20 de ani!

Chiar dacă până acum nu te-a preocupat foarte mult să faci sport, poate că schimbarea va veni de aici. De ce să nu te antrenezi pentru maraton pentru seniori, unde să alergi cu oameni de vârsta ta. O să fii treptat mai flexibilă, o să ai o rezistență mai mare în timp, o să ai o stare de spirit mai bună, plus o greutate optimă. O să îți întărești mușchii și oasele, inima ta o să îți mulțumească. Și o să sesizezi că ai redus și stresul din viața ta, o să dormi mai bine deși ești la menopauză.

Fii avidă de cunoaștere și creierul îți va mulțumi!

Ori poate vrei să înveți lucruri noi care să îți țină mintea antrenată. Acele femei care vor reinventare nu uită asta! A trecut vremea când a merge la cursuri diverse era ceva specific doar tinerilor. În prezent mulți oameni sunt studenți chiar și la 60 sau 70 de ani. Este o idee minunată să urmezi niște cursuri de scurtă durată pentru a dobândi cunoștințe noi, a socializa. Chiar și învățarea unei limbi străine la 50 de ani este o idee excelentă, deoarece este un instrument puternic care ține creierul activ.

Pentru a afla în detaliu cum să fii în formă la vârsta a doua, intră pe Femei50Plus.ro. Vei găsi acolo răspunsuri la tot ce te interesează. Plus că poți contribui și tu cu articole la dezvoltarea acestei platforme, dacă îți place să scrii!

Lasă un răspuns