Femei 50 plus care nu se resemnează!

Femei 50 plus nu se resemnează!
doamne 50 plus

Femei 50 Plus – locul unde ești acasă!
Doamnele 50 plus nu ar trebui să se resemneze. Femeile 50 plus nu ar trebui să intre în depresie spunând că sunt deja expirate.

Yann Moix este un cunoscut scriitor și prezentator TV francez.  Acesta afirma în urmă cu vreo câteva luni că, pentru el, femeile de peste 50 de ani sunt invizibile. Din punctul lui de vedere o doamnă 50 plus nu mai contează.

Revoltător, nu-i așa?

Cam de aici a pornit și ideea acestui blog.

Plus de la încă niște alte mici detalii…

Un blog pentru femeile plus 50 de ani

Săptămâna aceasta am fost cu un curs  de marketing digital. Acolo ni s-a spus cu subiect și predicat faptul că… de la 55 de ani încolo doar sănătatea mai e importantă.

În sală, participanții în proporție de 90% erau de acord cu asta. (Am uitat să-ți zic că media de vârstă era de vreo 25 de ani printre cursanți!). Eu și doamna lângă care stăteam eram profund indignate de acest curent de gândire.

Femei 50 plus nu se resemnează pentru că așa spun copiii și nepoții lor!!!

Asta ca să nu îți mai spun că, la alt eveniment unde se vorbea de Instagram ca de următoarea rețea socială preferată de români în anii ce vin am mai aflat ceva „senzațional”. Un tânăr inventator sclipitor de origine română (22 de ani), trăitor în Germania, întrebat fiind dacă noile invenții ce vor apărea din 2020 vor putea să fie utilizate și de către pensionari, a dat un răspuns șocant.

Cu nonșalanță a afirmat că timpul le rezolvă pe toate și că pensionarii sunt niște handicapați  în materie de tehnologie și trebuie ca să îți bați capul cu ei. “Oricum vor muri curând, nu trebuie să le facem inutil educație!”, a zis el.

Din nou revoltător revoltător!

Femei 50 Plus – platforma doamnelor nu se resemnează!

De aceea m-am gândit să facem aici un loc de întâlnire al femeilor de peste 50 de ani.

Este vorba despre acele femei care nu simt că de-acum nu mai urmează decât… Marea Trecere.

Va exista și un grup secret pe Facebook unde te invit ca să te înscrii, dacă îți va face plăcere.

Până la 100 de ani mai avem jumătate de viață, așa încât de ce am depune armele și ne-am pierde optimismul prematur?

În Occident de-abia de la 50 de ani femeile încep ca să trăiască deplin!  

Hai să ne ne formăm un grup puternic care știe să se bucure de viață! Femei 50 plus nu se resemnează, nu-i așa?

Având ceva experiență în materie, voi fi un administrator care va modera cu atenție tot ce se întâmplă aici, pe blog, dar și în grupul de pe Facebook!

Nu  vor fi acceptate reclamele decât de la femei 50 plus din cadrul grupului și doar după ce vor fi citite de către mine,  deoarece ar fi trist ca grupul Femei50Plus să se transforme în alt loc de pe Facebook unde să se facă reclamă la produse cosmetice de proastă calitate sau mai știu eu la ce tratament miraculos.

Așadar te invit să te înscrii și tu la newsletter-ul acestui blog. Așa o să fii la curent cu noile articole de pe Femei50plus.ro. Sigur vei găsi câteva soluții la problemele pe care le ai de depășit acum sau în viitor!

Lasă un răspuns